



Day 1 - 15 March 2023

| 0/h45 | 45 mins | Arrival & Registration | |
|-------|---------|--|---|
| 08h30 | 15 mins | Opening & Positioning | Lerato Mbele, Programme Director |
| 08h45 | 15 mins | Welcome | Sim Tshabalala, Chief Executive Officer, Standard Bank Group |
| 09h00 | 15 mins | Opening Address | Lesetja Kganyago, Governor, South African Reserve Bank (SARB) |
| 09h15 | 45 mins | Africa's Seat at the Table | Goolam Ballim, Chief Economist, Head of Research, Standard Bank Group |
| | | Calibrating for a New World Order | |
| 10h00 | 30 mins | Networking Break | |
| 10h30 | 60 mins | Keynote Address | The Right Honourable Saara Kuugongelwa-Amadhila, Prime Minister of Namibia |
| 11h30 | 10mins | Session Framer Unlocking Development Finance | Agnes Dasewicz, Chief Operating Officer, The Development Finance Corporation |
| | | | (DFC) |
| 11h40 | 60 mins | Panel One Mobilising Institutional Investors for | Moderator: |
| | | Development | Aymeric Saha, Chief Executive Officer, MiDA Advisors |
| | | | |
| | | | Panellists: |
| | | | Musa Mabesa, Principal Executive Officer, The Government Employees Pension Fund |
| | | | (GEPF) |
| | | | Jenna Diallo , Regional Director for Investment, Prosper Africa |
| | | | Rich Nuzum , Executive Director, Investments and Global Chief Investment |
| | | | Strategist, Mercer |





Day 1 Continued.

| 14h10 60 mins Panel Two African Solutions for an African Problem Moderator: Sola Adegbesan, Head Global Markets, Client Africa Regions and Internation | l2h40 60 mins | Lunch | |
|--|---------------|--|---|
| 14h10 60 mins Panel Two African Solutions for an African Problem Moderator: Sola Adegbesan , Head Global Markets, Client Africa Regions and Internation | .3h40 30 mins | Session Framer Financing Solutions | Elizabeth Muchemi-Rintari, Head, Global Markets Client Structured Origination |
| Sola Adegbesan, Head Global Markets, Client Africa Regions and Internation | | | International, Standard Bank Group |
| | .4h10 60 mins | Panel Two African Solutions for an African Problem | Moderator: |
| | | | Sola Adegbesan, Head Global Markets, Client Africa Regions and International, |
| Standard Bank Group | | | Standard Bank Group |
| Panelists: | | | Panelists: |
| | | | Stefan Snyders, Head Global Markets Structured Solutions, Standard Bank Group |
| | | | Elizabeth Muchemi-Rintari, Head, Global Markets Client Structured Origination |
| International, Standard Bank Group | | | International, Standard Bank Group |
| Leon Bezuidenhout, Associate Director, Sovereign Ratings, S&P Global | | | Leon Bezuidenhout, Associate Director, Sovereign Ratings, S&P Global |
| Nana Asare, Head Global Markets Structured Products Africa Regions, Stand | | | Nana Asare, Head Global Markets Structured Products Africa Regions, Standard |
| Bank Group | | | Bank Group |
| Richard Waite, Executive Director, Howdens Insurance Brokers Limited Lond | | | Richard Waite, Executive Director, Howdens Insurance Brokers Limited London |
| | | | |
| 15h10 20 mins Networking Break | 5h10 20 mins | Networking Break | |





Day 1 Continued.

| 15h30 | 30 mins | Session Framer Trading as One Continent - An Update on AfCFTA | H.E. Wamkele Mene , Secretary General, The African Continental Free Trade Area (AfCFTA) |
|-------|---------|--|---|
| 16h00 | 60 mins | Panel Three Beyond AfCFTA: Prerequisites to Intra-Africa Trade Growth | Moderator: Shaahien Mottiar , Head, Trade & Working Capital Portfolio Management, Standard Bank Group |
| | | | Panelists: Kevin Njiraini, Regional Director, Southern Africa, International Financial Corporation (IFC) Dr. Samson Oyebode Oyetunde, Executive Director, African Development Bank (AfDB) Richard de Roos, Head of Operations, Corporate and Investment Banking, Standard Bank Group |
| 17h00 | | End of Conference Day One | |
| 18h30 | | Networking Cocktails | Lungisa Fuzile, Chief Executive Officer, South Africa , Standard Bank Group |





Day 2 - 16 March 2023

| 07h45 | 75 mins | Arrival & Registration | |
|-------|---------|--|---|
| 09h00 | 15 mins | Opening & Positioning | Lerato Mbele, Programme Director |
| 09h15 | 15 mins | Welcome | Yinka Sanni, Chief Executive Officer, Africa Regions, Standard Bank Group |
| 09h30 | 30 mins | Opening Address | Tito Mboweni , Former Minister of Finance and Governor of The South African Reserve Bank (SARB) |
| 10h00 | 30 mins | Networking Break | |
| 10h30 | 30 mins | Keynote Address | Charles Russell, Head, Financials, SA Banks Analyst |
| 11h00 | 15 mins | Session Framer REPO Markets Positioning | Angus Robertson , Head, Local Market Africa Trading and FX Derivatives Trading, Standard Bank |
| 11h15 | 60 mins | Panel One Liquidity and Sustainability Facility - A United Nations Initiative to Support Reduced Cost of Funding and Liquidity for African Sovereigns | Moderator: Richard Pott , Head, Global Markets Trading, Standard Bank Group Panellists: David Escoffier , Chief Executive Officer, The Liquidity and Sustainability Facility (LSF) Brian Ruane , Chief Executive Officer of BNY Mellon Government Securities Services Corp. and Clearance & Collateral Management |
| 12h15 | 30 mins | Keynote Address | Governor Dr. Ernest Kwamina Yedu Addison, The Central Bank of Ghana |
| 12:45 | 60 mins | Lunch | |





Day 2 Continued.

| 60 mins | Panel Two Digital Transformation in Banking | Moderator: |
|---------|---|--|
| | | Mpumi Makhubu-Mokogo , Head, Global Markets, Digital, Standard Bank Group |
| | | |
| | | Panellists: |
| | | lan Putter, DLT Lead, Standard Bank Group |
| | | Bunmi Akinyemiju, Chief Executive Officer, Venture Garden Group |
| | | Brian Muthiora, Executive Head: Mobile Financial Policy Group Regulatory & External |
| | | Affairs, Vodacom |
| | | Alfred Mukudu, Financial Services Go-To-Market Leader ,Sub Sahara Africa, Amazon |
| 15 mins | Networking Break | |
| 60 mins | Keynote Address | Prof. P.L.O Lumumba, Former Director of the Kenya Anti-Corruption Commission |
| | | |
| 10 mins | Closing | Lerato Mbele, Programme Director |
| | End of Conference Day 2 | |
| | Gala Dinner | Yinka Sanni, Chief Executive Officer, Africa Regions, Standard Bank Group |
| | 15 mins | 15 mins Networking Break 60 mins Keynote Address 10 mins Closing End of Conference Day 2 |